Sammenslutningen af
Alternative Behandlere
Klik her for menu »

RAB-ansøgning


Behandleren skal være optaget som aktivt medlem / skal samtidig søge om aktivt medlemskab i SAB, inden der tages stilling til om vedkommende kan blive Registreret Alternativ Behandler (RAB).

Såfremt du ønsker at ansøge om at blive RAB i en af de fag som Sundhedsstyrelsen har godkendt SAB til at RAB registrere i, skal du dokumentere, at du har 300 timer i alt i fagene fysiologi, anatomi og sygdomslære.

RAB står for Registreret Alternativ Behandler. Sundhedsstyrelsen fører tilsyn med loven på området og udsteder RAB godkendelser til brancheforeninger indenfor alternativ behandling - herunder til Sammenslutningen af Alternative Behandlere / SAB.

Det er helt frivilligt om du ønsker at være RAB godkendt. Formålet med registreringsordningen er at give brugere af alternativ behandling en bedre mulighed for at kunne identificere alternative behandlere, der opfylder en række faglige og uddannelsesmæssige krav, idet de registrerede alternative behandlere får en eneret til at benytte titlen Registreret Alternativ Behandler (RAB). Kravene er fastsat af SAB / den forening, som den alternative behandler er registreret i, idet der dog i lovgivningen bl.a. er stillet minimumskrav vedrørende den uddannelsesmæssige baggrund og foreningens regelsæt for god klinisk praksis.

Læs mere om, hvad Sundhedsstyrelsen skriver om RAB registrering her

BEMÆRK VENLIGST, AT BLANKETTEN SKAL UDSKRIVES, DA DU SKAL UNDERSKRIVE DEN.

Gå til RAB ansøgningsblanketten herNyheder


Sekretariatet er lukket fredag, den 20. oktober og fredag, den 27. oktober

Ekspeditionstiden

Ekspeditionstiden i SAB's sekretariat er forlænget.
Ekspeditionstiden er ca. 15 hverdage ved nye ansøgere og 10 hverdage ved almindelige henvendelser.
Vi behandler din ansøgning/henvendelse så hurtigt som muligt.


SAB Nyt
 

Tilmelding til betalingsservice


Nu kan du tilmelde dig betalingsservice. Tryk venligst på linket herunder.
Kundenummer er lig dit medlemsnummer og skal oplyses.
Betalingsservice online tilmelding


Læs alle ..